Χάρτης | Επικοινωνία
 

 
 

δυο εκπαιδευτικές επισκέψεις του τμήματος Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμός Αντικειμένων

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου, το Γ’ Εξάμηνο της ειδικότητας «Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμός Αντικειμένων» του Δημοσίου ΙΕΚ Ρεθύμνου θα ήθελε να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του σε όλους όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση των δύο εκπαιδευτικών επισκέψεων ...

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου, το Γ’ Εξάμηνο της ειδικότητας «Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμός Αντικειμένων» του Δημοσίου ΙΕΚ Ρεθύμνου θα ήθελε να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του σε όλους όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση των δύο εκπαιδευτικών επισκέψεων που πραγματοποίησε το τμήμα στα πλαίσια των μαθημάτων «Δομικό Κατασκευαστικό Σχέδιο» και «Οργάνωση Εργασιών Κατασκευής», δίνοντας στους σπουδαστές τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή στην πράξη σχεδόν με το σύνολο της ύλης των μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κύριο Βρυλλάκη Μανώλη, χημικό μηχανικό, εκπρόσωπο της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΡ, ο οποίος μας υποδέχθηκε στον χώρο των Εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού Ρεθύμνου την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση και ξενάγηση στους χώρους των εγκαταστάσεων.

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες Ν. Παπακοσμάς Α.Τ.Ε. και Αθ. Ισμαήλο που, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, μας δέχθηκαν στο χώρο του εργοταξίου του έργου «Ανέγερση ισογείου καταστήματος με υπόγειο επί της οδού Εμμ. Παχλά» και τον εργοταξιάρχη κύριο Λίτινα Ιωάννη, πολιτικό μηχανικό, ο οποίος μας ξενάγησε στο εργοτάξιο και μας ενημέρωσε για τον τρόπο κατασκευής του έργου και την οργάνωση του εργοταξίου.

Εκ μέρους του τμήματος,

η διδάσκουσα Σταματογιαννάκη Ελένη,

αρχιτέκτονας μηχανικός ΕΜΠ

 

(πηγή φωτογραφίας: www.rethnea.gr )

Πίσω

//
 
 
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες