Χάρτης | Επικοινωνία
 

 
 

Σπουδαστές του ΙΕΚ Ρεθύμνου έδωσαν νέο αέρα στο 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο!

Σπουδαστές του ΙΕΚ Ρεθύμνου έδωσαν νέο αέρα στο 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο! | ΦΩΤΟ

Έκπληκτη έμεινα όταν είδα ότι στο 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο Ρεθύμνου που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης ζωγράφιζαν νέοι με στένσιλ και πινέλα για να κάνουν πιο όμορφο και προσιτό τον εξωτερικό χώρο του σχολείου.

Η Ειρήνη, η Χρύσα και ο Αντώνης, χωρίς να θέλουν να κάνουν επίδειξη της εργασίας που προσέφεραν, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου, στο τμήμα Τέχνης – Σκίτσου – Εικονογραφίας – Γραφικών, με δική τους πρωτοβουλία και ανεξάρτητα από το υπόλοιπο τμήμα, αποφάσισαν να κάνουν κάποια σχολεία της πόλης πιο όμορφα, χαρούμενα και προσιτά για τους κάτοικους της πόλης αλλά και για τους μαθητές που θα επισκέπτονται πλέον το σχολείο με… φρεσκαρισμένη διάθεση.

Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδαστές κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους, πήραν την άδεια να δημιουργήσουν κάτι όμορφο και ξεχωριστό στο 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο.

Η Ειρήνη μού εκμυστηρεύτηκε ότι χάρηκαν αρκετά τη διαδικασία αυτή, αλλά ακόμη και οι περαστικοί το ευχαριστήθηκαν αρκετά. Είναι χαρακτηριστικά πως όση ώρα παρέμεινα στο χώρο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους έπιαναν την κουβέντα, τους ρωτούσαν για την εργασία αυτή και τους έδιναν πολλά συγχαρητήρια!

Η συνέχεια του έργου τους μετά το σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα είναι σε δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο με κάποια ανάλογη εικόνα, σβήνοντας κάθε βανδαλισμό που συνοδεύει τους τοίχους των σχολείων αυτών επί χρόνια.

 

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.com.gr

Πίσω

//
 
 
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες