Χάρτης | Επικοινωνία
 

 
 

10-10-2012

Ανακοίνωση ανάθεσης μαθημάτων σε εκπαιδευτές ΙΕΚ για το εξάμηνο 2012Β

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ανακοινώνονται σήμερα ΤΡΙΤΗ  9-10-2012 οι Πίνακες ανάθεσης των μαθημάτων.

Εδώ αξίζει να αναφέρω ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος έφτασε συνολικά τις 150 περίπου αιτήσεις, πού όχι μόνο υπερκάλυψε τις ανάγκες (αριθμητικές) του ΙΕΚ για ωρομίσθιους εκπαιδευτές, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στις περισσότερες των περιπτώσεων η επάρκειά των υποψηφίων σε τίτλους και εξειδικεύσεις ξεπέρασε κατά πολύ το απαιτούμενο «ταπεινό» προφίλ ενός εκπαιδευτή Ι.Ε.Κ. Βέβαια όλα μέλλει να κριθούν στις διδακτικές αίθουσες και εργαστήρια.

Σχετικά με τις αναθέσεις δηλώνω ότι :

1. Η σειρά κατάταξης αποτέλεσε το μόνο πρόκριμα πρόσληψης των εκπαιδευτών με βάση πάντα  και την προτίμηση των μαθημάτων  που έχει δηλώσει ο κάθε υποψήφιος στην αίτησή του. Σημειώνεται ότι ΔΟΘΗΚΕ μια σοβαρή  προτεραιότητα στους  άνεργους  και υποαπασχολούμενους ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ κάποια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ στην δύσκολη αυτή συγκυρία. Έτσι μπήκαν σε δεύτερη  μοίρα ΟΣΟΙ έχουν μια ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με το Δημόσιο, αν και μέρες που ζούμε και αυτοί δεν είναι πλέον ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ και ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Γι’ αυτό Ζητώ την κατανόησή τους ΚΑΙ κυρίως από τους συναδέλφους μου.  Εξαίρεση αποτέλεσαν κάποιες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτώσεις  (μία-δύο) που οι ιδιαίτερες ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  (π.χ ΕΚΦΕ) ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ  Εκπαιδευτές  που συνδέονται με αυτούς τους χώρους.

2. Τέλος προσπαθήσαμε να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Υποψήφιους.

 

**Σημειώνεται ότι η ανάρτηση των Πινάκων ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ είναι ευθύνη του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) όπως μας υποδείχθηκε κατηγορηματικά. ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του ΙΕΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ που ακολουθήθηκε κατά την ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Ρεθύμνου
Κίσσανδρος Χαριτάκης

Πίσω

//
 
 
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες